Dazkırı Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Dazkırı Ziraat Odası > Haberler > Dazkırı Ziraat Odası Arsa Satış İlanı hk.

Dazkırı Ziraat Odası Arsa Satış İlanı hk.

1. DAZKIRI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’na ait Esentepe Mah. “439 / 1 ada / parsel de bulunan arazi” ihale yöntemiyle satılacaktır.

2. İhale, 6964 sayılı Kanun ve bağlı mevzuatınca kapalı zarf usulü teklif almak ve pazarlık yapmak suretiyle yapılacağından, katılacaklardan istenilen belgeler ile diğer hususlar şartnamede belirtilmiş olup, şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Odamızın Kurtuluş Mah. No:12/7 Dazkırı-AFYONKARAHİSAR adresinde görülebilecek bedelsiz temin edilebilecektir.

3. Teklifler, 04/08/2023 Cuma günü saat 14:00’a kadar Ziraat Odamıza verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta veya kargo vasıtasıyla da gönderilebilir. Tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaşması gerekir. Posta veya kargoda meydana gelen gecikmeler dikkate alınmaz, gecikmelerden Odamız sorumlu tutulamaz.

 

4. Odamız; 2886 ve 4734 sayılı yasalara tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine dilediği bedel üzerinden verip vermekte veya kısımlara bölerek ihale etmekte veya ihaleyi tamamen iptal etmekte serbesttir. 

 

İLGİLİLERE DUYURULUR.